Monday, March 1, 2021
Ballina TJERA Testi ekstrem për makinat e reja: Lëshohen nga 30 metra lartësi për...

Testi ekstrem për makinat e reja: Lëshohen nga 30 metra lartësi për të llogaritur sigurinë (VIDEO)

Prodhuesit suedezë të makinave Volvo duket se po marrin më seriozisht sigurinë e pasagjerëve të tyre, teksa në një video testimesh të publikuar prej tyre, makinat e reja po lëshohen nga 30 metra lartësi në rënie të lirë.

Kjo sipas tyre për të simuluar efektin e përplasjes në rrugë që nuk mund të përftohet i gjithi me testimet normale të përplasjes.

Ekspertët thonë se është thelbësore për kompaninë mundësia e nxjerrjes së të plagosurve pas aksidentit në më pak se një orë vonesë.

Prandaj me rënien e lirë nga 30 metra inxhinierët testojnë si dinamikën e përplasjeve ashtu dhe materialet dhe procedurën që duhet ndjekur. /Insajderi.org

Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

TË FUNDIT